Grillmeester
Boek

Grillmeester finest outdoor cooking : rund en kalf, varken, gevogelte, lam, vis, groente en vega ([2022])/ Angelo Menta, foodfoto's: Hubertus Schüler ; moodfoto's: Justyna Krzyzanowska ; illustraties Melanie van Bentum ; vertaling [uit het Duits]: Jaromir Schneider ; redactie: Jaap Verschoor

Verzameling recepten voor de houtskoolgrill. Met praktische aanwijzingen en een overzicht van verschillende soorten barbecues. Met kleurenfoto's.

Recensie

Een kookboek met grillrecepten en informatie over grillen met een houtskoolgrill. Het boek behandelt de basisprincipes van de recepten, zodat aanpassingen eenvoudig te maken zijn en er met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten gegrild kan worden, zolang de houtskool maar van goede kwaliteit is. Aan bod komen aanwijzingen voor de opbouw van het vuur, het verdelen en inrichten van temperatuurzones en een overzicht van verschillende soorten barbecues die verkrijgbaar zijn. Het boek richt zich op grillen met houtskool, maar de temperaturen, tijden en ingrediënten in de recepten gelden ook voor grillen met gas. Duidelijk en toegankelijk geschreven. Met kleurrijke foodfotografie, simpele lijnillustraties en volop praktische tips.

Specificaties

Nederlands | 9789036644044 | 343 pagina's

Titel Grillmeester : finest outdoor cooking : rund en kalf, varken, gevogelte, lam, vis, groente en vega
Auteur Angelo Menta
Secundaire auteur Jaromir Schneider ; Hubertus Schüler ; Jaap Verschoor
Type materiaal Boek
Uitgave [Noordwijkerhout] : REBO productions, [2022]
Overige gegevens 343 pagina's - illustraties, foto's - 29 cm
Annotatie Vertaling van: GrillGut. - Hilden : Becker Joest Volk Verlag GmbH & Co. KG, (c)2022
ISBN 9789036644044
PPN 437886387
Rubriekscode 629.31
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Grillrecepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Grillrecepten