De grote speurtocht naar Kapitein Opa
DVD

De grote speurtocht naar Kapitein Opa ([2023])/ directed by Rune Spaans en Gunhild Enger

Om te voorkomen dat Anderson & Nielson uit hun woning, een tunnel, gezet worden gaan ze op zoek naar iemand die hen kan redden: Kapitein Opa! Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Animatiefilm. Anderson & Nielson bedenken een plan: de opa van Nielson, de legendarische Kapitein Opa kan hen vast redden! Anderson & Nielson beginnen aan een wild avontuur om Kapitein Opa te vinden en hun thuis in de tunnel te redden. Hun grote speurtocht brengt de vrienden naar de meest bizarre plekken, zoals de Noordpool, het tropische zuiden en zelfs hemelse hoogten! Waar ze ook reizen, ze komen telkens in de problemen: of het nu gaat om hongerige ijsberen, agressieve engeltjes of andere uitdagingen. Maar dan blijkt dat hulp dichterbij is dan ze beseffen. Het leeft in de tunnel, heeft honderd koppen en meer dan veertien poten. IMDb score: 6/10, Moviemeter 4/5. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

NederlandsEngels | 8713045251499

Titel De grote speurtocht naar Kapitein Opa
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Rune Spaans ; Gunhild Enger
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2023]
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. 77 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Per Inge Torkelsen, John Brungot, Hermann Sabado. - Nederlands/Vlaams of Engels gesproken, ondertiteld in het Nederlands of Engels - Videoversie van de film: Noorwegen : Tordenfilm AS, 2022 - Oorspronkelijke titel: Knutsen & Ludvigsen 2: Det store dyret
ISBN 8713045251499
PPN 438378881
Genre avonturenroman
Taal NederlandsEngels