Ibiza
Boek

Ibiza (2023)/ auteurs: Marcel Brunnthaler, Andreas Drouve, vertaling [uit het Duits]: Chiara Venstra ; bewerking: Jacqueline Toscani

Aanwezigheid

Recensie

Deze geactualiseerde compacte Marco-Polo reisgids voor de Spaanse eilanden Ibiza en het veel kleinere Formentera begint met een lijstje van 10 insidertips, gevolgd door 'Best of ...' met leuke tips, korte geschiedenis, laatste trends, achtergrondinformatie, informatie over de Spaanse keuken en winkelen. Daarna begint het gidsgedeelte met informatie per streek. In deze gids zijn ook een autoroute en een wandel- en autoroute op Ibiza, en een auto- en brommertocht en een wandelroute op Formentera opgenomen. Ook informatie voor de sportliefhebber, speciale aandacht voor kinderattracties, evenementen, verwijzingen naar internet en praktische info, met low budget tips. De gids besluit met klein taalgidsje, praktische informatie, een atlas en een losse kaart. Een overzichtelijke en compacte gids die mede door een flink aantal kleurenfoto's snel een indruk geeft van de bestemming. Door de uitvoering ook makkelijk in binnenzak of tas mee te nemen.

Specificaties

Nederlands | 9783829769907 | 144 pagina's

Titel Ibiza
Uniforme titel Formentera
Auteur Marcel Brunnthaler
Secundaire auteur Andreas Drouve ; Chiara Venstra ; Jacqueline Toscani
Type materiaal Boek
Editie 2de druk, volledig herzien en nieuw vormgegeven;
Uitgave Loosdrecht : 62 Damrak/MAIRDUMONT, 2023
Overige gegevens 144 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 19 cm - losse kaart
Annotatie Ondertitel op omslag: "Formentera" - 1e druk van deze uitgave: 2019 - Met register - Vertaling van: Ibiza. - 18. Auflage, kmplett überarbeitet und neu gestaltet. - Ostfildern : MARCO POLO, 2020. - (MARCO POLO Reiseführer)
ISBN 9783829769907
PPN 438348672
Rubriekscode Spanje 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ibiza; Reisgidsen ; Formentera; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Spanje (Ibiza)

Relaties/Serie

Marco Polo
Boek

Marco Polo reisgidsen geschreven door kenners (1991-...)

vol.
Uitgeleend