Een stil geloof in engelen
Boek

Een stil geloof in engelen (november 2022)/ Fabrice Colin, Richard Guérineau, vertaling [uit het Frans] Frits van der Heide

Een man uit Georgia wordt als kind geconfronteerd met meerdere wrede moorden op jonge meisjes, en zweert de gemeenschap tegen deze moordenaar te beschermen. Stripbewerking in kleur van de roman van R.J. Ellory.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripbewerking van een indringende psychologische thriller over een man die op zoek gaat naar een seriemoordenaar uit zijn jeugd. De kleine wereld van Joseph Vaughan wordt - na de oorlog en de dood van zijn vader - opgeschrikt door de onopgeloste en uiterst wrede moorden op meerdere jonge meisjes. Op een dag vindt hij het verminkte lijk van een klasgenootje. De ene moord volgt op de andere. Jaren later, wanneer de zaak lijkt te zijn opgelost, vertrekt Joseph naar New York. Maar al gauw beginnen de macabere gebeurtenissen opnieuw. De jongeman gaat op zoek naar de moordenaar die hem al die tijd heeft achtervolgd.(('Een stil geloof in engelen' is in een realistische, trefzekere stijl getekend, met onderkoeld en monochroom kleurgebruik. Meeslepend geschreven. Het verhaal bevat gewelddadige, angstaanjagende en enkele seksueel expliciete scènes.Fabrice Colin (1972) is onder meer strip-, detective- en sciencefictionschrijver. Hij won eerder de prestigieuze Grand Prix de l'Imaginaire.'Een stil geloof in engelen' is een stripbewerking van de gelijknamige roman van R.J. Ellory.

Specificaties

Nederlands | 9789463069861 | 107 pagina's

Titel Een stil geloof in engelen
Auteur ... Guérineau
Secundaire auteur Fabrice Colin ; Roger Jon Ellory ; Frits van der Heide
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, november 2022
Overige gegevens 107 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Naar R.J. Ellory - Vertaling van: Seul le silence. - Philéas, (c)2021
ISBN 9789463069861
PPN 437598039
Genre stripverhaal - thriller - psychologische roman
Thematrefwoord Seriemoordenaars
Taal Nederlands