De dag waarop de nacht viel
Boek

De dag waarop de nacht viel (januari 2023)/ scenario BeKa, tekeningen Marko ; inkleuring Maela Cosson ; vertaling [uit het Frans]: Xmed

Drie mensen komen vast te zitten in een boekhandel door een sneeuwstorm in Parijs. Samen halen ze herinneringen op aan hun kindertijd, en de invloed van hun ouders op hun leven. Ballonstrip in kleur.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripverhaal over drie mensen die vast komen te zitten door een sneeuwstorm, en samen herinneringen ophalen aan hun kindertijd. Parijs wordt geteisterd door sneeuw en ijs. De bezoekers van Clementiens boekhandel - onder wie Naori en Guillaume, die net zijn verhuisd naar de hoofdstad, en Chantal, de schrijfster - raken niet meer thuis. Deze noodgedwongen stilstand is voor elk van hen een uitgelezen kans om herinneringen op te halen aan hun kindertijd, de last van wat hun ouders hun hebben nagelaten, aan hun opvoeding, aan de invloed van ouders en familie op hun leven en keuzes.En dan gaat de storm liggen en maakt de nacht plaats voor een nieuwe dag en misschien een nieuwe manier om het leven te bekijken en te leiden. Ballonstrip met kleurenillustraties in zachte stijl.

Specificaties

Nederlands | 9789463945394 | 61 pagina's

Titel De dag waarop de nacht viel
Auteur Marko"
Instelling /Xmed
Secundaire auteur Béka ; Maëla Cosson
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Uitgeverij Daedalus, januari 2023
Overige gegevens 61 pagina's - illustraties - 31 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Bamboo Édition, (c)2020. - (Le jour où ; 5)
ISBN 9789463945394
PPN 438290879
Genre stripverhaal - psychologische roman
Thematrefwoord Familierelaties ; Herinneringen
Taal Nederlands