Magda Ikklepotts. Deel 3/3
Boek

Magda Ikklepotts. Deel 3/3 ([2022])/ Krystel, tekst François Debois & Pascale Bélorgey ; vertaling [uit het Frans] & lettering Mariella Manfré ; redactie Seppe Cools

Magda (19) is een studente en een veelbelovende heks. Ze licht antiquairs op die zich spullen van tovenaars hebben toegeëigend. Wanneer er bovennatuurlijk gevaar dreigt, moet ze de politie bijstaan in de strijd tegen het kwaad. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het derde deel* in het fantasy strip-drieluik over Magda Ikklepotts. Magda is een negentienjarige heks en studente met veel magisch potentieel. Ze is in Parijs op zoek naar een heks die haar inwijding zou kunnen voltooien. Om te overleven, en omdat ze zich ermee vermaakt, licht ze antiquairs op die zich spullen van tovenaars hebben toegeëigend. Wanneer een bovennatuurlijke kracht de wereld in gevaar brengt, schiet Magda te hulp. Ze moet gedwongen gaan samenwerken met de politie. In vlotte, hedendaagse stijl en met humor geschreven. Ballonstrip met gekleurde illustraties in een dramatisch en sfeervol kleurenpalet. Geschikt voor lezers vanaf ca. 15 jaar.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Magda Ikklepotts', een compleet verhaal in drie delen.

Specificaties

Nederlands | 9789464601800 | 49 pagina's

Titel Magda Ikklepotts. Deel 3/3
Auteur Krystel"
Secundaire auteur François Debois ; Pascale Bélorgey ; Mariella Manfré ; Seppe Cools
Type materiaal Boek
Uitgave Breda : Dark Dragon Books, [2022]
Overige gegevens 49 pagina's, 6 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Magda Ikklepots. 3. - Ankama Editions, (c)2017
ISBN 9789464601800
PPN 437314235
Genre stripverhaal - sprookjes
Thematrefwoord Heksen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Magda Ikklepotts
Boek

Magda Ikklepotts (2022)

vol. Deel 3/3
Uitgeleend
Krystel"