Symbiote Spider-Man
Boek

Symbiote Spider-Man king in black. 1/2 ([2023])/ Greg Land

Voordat het zwarte pak van Spider-Man verandert in de gevaarlijke symbiont Venom, neemt hij het samen met Black Knight op tegen een groot kwaad uit de toekomst. Ballonstrip in kleur in traditionele Amerikaanse comic book-stijl. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Een stripboek over superheld Spider-Man. ledereen weet dat het zwarte pak dat Spider-Man kreeg tijdens de Geheime Oorlogen uiteindelijk de gevaarlijke schurk Venom werd, maar wat gebeurde er voordat Peter Parker de sinistere geheimen van de symbiont ontdekte? Dit is een van die avonturen uit de tijd dat Spider-Man zijn zwarte pak droeg, en het samen met Black Knight opnam tegen een groot kwaad uit de toekomst. Wie is Knull en wat willen zijn duistere volgelingen? Ballonstrip in kleur in traditionele, donkere Amerikaanse comic book-stijl. Geschikt voor lezers vanaf ca. 12 jaar.Dit is deel één* van de reeks: 'King in black'.

Specificaties

Nederlands | 9789464601831

Titel Symbiote Spider-Man : king in black. 1/2
Auteur Greg Land
Secundaire auteur Peter David ; Jay Leisten ; Frank D'Armata ; Olav Beemer ; Seppe Cools ; Stan Lee
Type materiaal Boek
Uitgave [Breda] : Dark Dragon Books, [2023]
Overige gegevens 56 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Spider-Man bedacht door Stan Lee & Steve Ditko - Vertaling van: Symbiote Spider-Man: king in black. - Marvel Worldwide, Inc., (c)2021
ISBN 9789464601831
PPN 437314286
Genre stripverhaal - science-fiction
Thematrefwoord Helden ; Spider-Man
Taal Nederlands