Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Elmer zoek en vind kleuren
Boek

Elmer zoek en vind kleuren ([2023])/ David McKee, vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie en productie: Vitataal

Ga met Elmer het kleurenolifantje op zoek bijen en goudvissen, teddyberen, olifanten en nog veel meer. Kleurrijk prentenboek om voor te lezen aan kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Elmer, het veelkleurige olifantje, is in dit boek geel, oranje, rood, roze, paars, blauw, groen en zwart-wit, maar niet olifanten-grijs. Elmer is een kleurtjesolifant en gaat samen met jou op zoek naar gele, oranje, rode, roze, paarse, blauwe, groene, zwartwitte en grijze teddyberen en nog veel meer gekleurde dieren, insecten, vogels, bloemen, vissen en dingen. Soms zijn ze ook gestreept, of hebben ze een ander patroon zoals stippen of ruitjes. Het schutblad laat, net als de omslag, in stroken zien welke hoofdkleuren de illustraties in dit boek hebben. Het zijn de kleuren van Elmer en van de regenboog, die vind je in de laatste illustratie waarin alle kleuren zijn opgenomen. In die illustratie kan je op zoek gaan naar vogels, die zichzelf hebben beschilderd om op de beschilderde olifanten te lijken. In een grijze illustratie heeft Elmer zichzelf olifantengrijs gemaakt met bessen en in de zwart-witte illustratie heeft Elmer zijn eigen kleuren en zijn veel dieren helemaal wit geworden. Een zoekboek met overzichtelijke zoekplaten waarin veel is te ontdekken, voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048320844 | 22 pagina's

Titel Elmer zoek en vind kleuren
Uniforme titel Kleuren Elmer Zoek en vind kleuren
Auteur David McKee
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 22 pagina's - gekleurde illustratis - 30 cm
Annotatie Vertaling van: Elmer search and find : colours. - London : Andersen Press Ltd., 2020
ISBN 9789048320844
PPN 437483738
Thematrefwoord Kleuren ; Zoekboeken
Taal Nederlands