Irene
Boek

Irene (februari 2022)/ Bertho, Corboz, inkleuring: Sébastien Bouet en Fabien Blanchot ; vertaling [uit het Frans] P. Moretti

Een commandant van de Criminele Brigade onderzoekt de gruwelijke moord op twee vrouwen in een industriële woestenij in België. Ballonstrip in kleur.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel uit de stripboekenreeks 'De Verhoeven brigade', gebaseerd op de detectives van Pierre Lemaître. Op maandag 7 april 2003 wordt de commandant van de Criminele Brigade opgeroepen naar een plaats delict, een industriële woestenij in Courbevoie, waar twee gruwelijke moorden gepleegd zijn. Twee vrouwen zijn gemarteld, vermoord en afgeslacht. De dader is een huurmoordenaar die Verhoeven lijkt te kennen. Zal het deze opmerkelijke commandant, veertiger, kaal als een ei, verliefd op Irene en binnenkort vader, lukken om samen met zijn bonte team lukken deze misdaden te stoppen? Ballonstrip met fraaie semi-realistische tekeningen in kleur.Pascal Bertho (Guérande, 1964) is een Franse stripauteur. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.Ieder deel van 'De Verhoeven brigade' is een afgeronde zaak.

Specificaties

Nederlands | 9789463068925 | 69 pagina's

Titel Irene
Auteur Yannick Corboz
Secundaire auteur Pascal Bertho ; Sébastien Bouet ; Pierre Lemaitre ; P. Moretti
Type materiaal Boek
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, februari 2022
Overige gegevens 69 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Naar de roman van Pierre Lemaitre - Vertaling van: Brigade Verhoeven. 2. - Rue de Sèvres, (c)2019
ISBN 9789463068925
PPN 435404369
Genre stripverhaal - detectiveroman
Thematrefwoord Huurmoordenaars
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Verhoeven Brigade
Boek

De Verhoeven Brigade (februari 2022)

vol. 2
Uitgeleend
Yannick Corboz