De Club van de Volle Maan
Boek

De Club van de Volle Maan (2023)/ Pedro Mañas, geïllustreerd door David Sierra Listón ; vertaald [uit het Spaans] door Carla Zijlemaker

Anna Groen verhuist naar Maanstad, waar magische krachten tot leven komen. Dan ontdekt ze dat heksenjagers achter haar nieuwe vrienden van de Club van de Volle Maan aanzitten. Met illustraties in kleur. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een jeugdboek over het meisje Anna, dat ontdekt dat ze magische krachten heeft. Anna Groen verhuist naar Maanstad, een saai en klein oud stadje. Maar niets is wat het lijkt. In Maanstad komenmagische krachten tot leven. Ook bij Anna zelf. Al snel wordtze Anna Kadabra genoemd door haar nieuwe vrienden,die allemaal bij de Club van de Volle Maan horen. Maar bij een club horen regels. En voor een beginnende, stuntelende heks en haar magische kat is hetbehoorlijk lastig je daaraan te houden. Zeker alsAnna ontdekt dat er een stel heksenjagersachter de Club van de Volle Maanaanzit... In vriendelijke en grappige stijl geschreven. Met kleurrijke, vrolijke illustraties. Vanaf ca. 8 jaar. Pedro Mañas (Madrid, 1981) is een Spaanse schrijver. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789493236561 | 120 pagina's

Titel De Club van de Volle Maan
Auteur Pedro Mañas
Secundaire auteur David Sierra Listón ; Carla Zijlemaker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Witte Leeuw, 2023
Overige gegevens 120 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - Met sokken
Annotatie Vertaling van: El Club de la Luna Llena. - Barcelona : Destino Infantil & Juvenil, 2020. - (Anna Kadabra)
ISBN 9789493236561
PPN 437585352
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Magie ; Heksen ; Verhuizen ; Toveren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Anna Kadabra
Boek

Anna Kadabra (2023-...)

vol.
Uitgeleend
Pedro Mañas