Een reis naar het onmogelijke
Boek

Een reis naar het onmogelijke ([2023])/ Geronimo Stilton, redactionale coördinatie: Maria Ballarotti ; illustraties verhaal: Danilo Barozzi, Daria Cerchi, Alessandro Muscillo (ontwerp en kleur) ; vertaling [uit het Italiaans]: Loes Randazzo

Samen met de Mysteriejagers gaat Geronimo op een missie naar de Bermudadriehoek, Peru en Paaseiland. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuur in de muizenwereld van Geronimo Stilton en de reeks: 'De club van mysteriejagers'. Geronimo heeft het op een zomermiddag erg heet. Hij wil een ijsje. De verkoper leidt hem naar een pretpark, waar het geheime hoofdkwartier van de Club van Mysteriejagers is. De Mysteriejagers houden van avontuur en van ijsjes, gaan vaak undercover en gebruiken codetaal. Samen met de Mysteriejagers gaat hij op een missie naar de Bermudadriehoek, Peru en Paaseiland. In een vlotte stijl en met humor geschreven. Met speelse typografie en grappige kleurenillustraties in de bekende Stilton-stijl. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.Geronimo Stilton is het pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige serie uitgegeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958).

Specificaties

Nederlands | 9789463373593 | 281 pagina's

Titel Een reis naar het onmogelijke
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Maria Ballarotti ; Danilo Barozzi ; Loes Randazzo ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2023]
Overige gegevens 281 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Le sfere del tempo. - Piemme, (c)2022. - (Cacciatori di misteri)
ISBN 9789463373593
PPN 438426525
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Tijdreizen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Club van Mysteriejagers
Boek

De Club van Mysteriejagers (2023-...)

vol.
Uitgeleend
Geronimo Stilton