Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De schat in de diepzee
Boek

De schat in de diepzee ([2023])/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Dorette Zwaans ; teksten coördinatie: Chiara Richelmi met medewerking van Silvia Gilardi ; redactionele coördinatie: Daniela Finistauri ; bewerking: Sofia Scartezzini ; illustraties binnenwerk: Viola Massarenti

De Thea Sisters zijn zeemeerminnen! Prinses Sirena vraagt hen te onderzoeken wie de nieuwe ridder is die in het Kobalten Rijk is verschenen. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een onderwateravontuur in de reeks 'Sirenen*', waarin de Thea Sisters omgetoverd zijn tot zeemeerminnen. Prinses Sirena vraagt de Thea Sisters te onderzoeken wat de echte motieven zijn van een mysterieuze, vriendelijke ridder die nieuw is in het Kobalten Rijk. Wie is hij echt? De Sisters doen een schokkende ontdekking. In opgewekte stijl geschreven. Met speelse typografie en kleurenillustraties in een tekenfilmachtige stijl. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.Thea Stilton is, net als Geronimo Stilton, een pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige series uitgegeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958).

Specificaties

Nederlands | 9789463373081 | 281 pagina's

Titel De schat in de diepzee
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Dorette Zwaans ; Chiara Richelmi ; Viola Massarenti ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2023]
Overige gegevens 281 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Il tesoro degli abissi. - Piemme, (c)2021. - (Sirene)
ISBN 9789463373081
PPN 438426584
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord Zeemeerminnen ; Zeemonsters ; Zoektochten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thea Sisters. Sirenen
Boek

Thea Sisters. Sirenen (2022-...)

vol. 2
Uitgeleend
Thea Stilton