Wordt het ooit weer normaal?
Boek

Wordt het ooit weer normaal? jongeren over leven met verlies (december 2022)/ Alexandra Hustinx & Missing You, coördinatie: Sam De Graeve, Nils De Malsche & Joni Verhulst ; eindredactie: Remco Houtman-Janssen

Beschrijving van het rouwproces dat zes jongeren doormaken na het overlijden van een dierbare. Met tips en adviezen voor rouwende jongeren. Met zwart-witfoto's. Vanaf ca. 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek over verlies en rouwverwerking bij jongeren. Het boek biedt een inkijkje in het leven van zes jongeren die afscheid moesten nemen van een dierbare. Ze vertellen over over gemis, verder leven, overleven, stilstaan, eenzaamheid, vriendschap en troost. Hun verhalen worden afgewisseld met quotes, lijstjes en ruimte voor eigen ideeën. Psychologische aspecten van rouw worden toegelicht. Invoelend geschreven. Met zwart-witfoto's. Vanaf ca. 14 jaar.'Wordt het ooit weer normaal?' wordt gebruikt in de jongerencampagne 'Sharing = caring', een project van Missing You met als doel het taboe rond rouw en verlies bij jongeren te doorbreken.

Specificaties

Nederlands | 9789463939218 | 165 pagina's

Titel Wordt het ooit weer normaal? : jongeren over leven met verlies
Auteur Alexandra Hustinx
Secundaire auteur Sam De Graeve
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Gent : Borgerhoff & Lamberigts, december 2022
Overige gegevens 165 pagina's, 11 ongenummerde pagina's platen - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789463939218
PPN 438510747
Rubriekscode 418.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Rouwproces; Jongeren; Verhalen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Rouwproces