Zinderende zomer
Boek

Zinderende zomer leven met de hitte ([2023])/ Sean Taylor & Alex Morss, met illustraties van Cinyee Chiu ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Rianne Aarts ; eindredactie: Dorette Zwaans

In de zomer kan het erg warm worden. Leer wat er allemaal verandert in de natuur als het zomer is. Prentenboek met kleurrijke tekeningen. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een leerzaam prentenboek waarin kinderen te weten komen wat er allemaal verandert in de natuur als het zomer en warm is. Hoe beschermen planten en dieren zich tegen de hitte als het te warm is? En hoe gaan ze om met de opwarming van het klimaat? Samen met een meisje en haar opa gaat de jonge lezer op onderzoek uit en krijgt antwoord op allerlei vragen. In vriendelijke stijl geschreven. Met exotische tekeningen in heldere kleuren. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.Sean Taylor (Verenigd Koninkrijk, 1965) is een Brits-Braziliaanse schrijver. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789086649877

Titel Zinderende zomer : leven met de hitte
Auteur Sean Taylor
Secundaire auteur Alex Morss ; Cinyee Chiu ; Rianne Aarts ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2023]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Wild summer : life in the heat. - Londen : Happy Yak, (c)2022
ISBN 9789086649877
PPN 437005577
Rubriekscode 577.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zomer; Natuur ; Klimaatveranderingen
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Seizoenen