De ijzerbelofte
Boek

De ijzerbelofte (mei 2023)/ Julie Kagawa, vertaling [uit het Engels] Selma Soester

Als de schemering neerdaalt op alle rijken van de fae, kunnen Meghan en haar vrienden nog maar één ding doen om de wereld te redden: op zoek naar de Nachtmerriekoning. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het slotdeel van de YA-fantasyserie: 'The Iron Fey: Evenfall-trilogie'. Wanneer de schemering neerdaalt op alle rijken van de fae, kunnen Meghan en haar vrienden nog maar één ding doen om de wereld te redden: ze moeten op zoek naar de Nachtmerriekoning in een angstaanjagende wereld, waarin nachtmerries ronddwalen en magie nauwelijks nog voorkomt. Hun krachten nemen langzaam af en de zoektocht wordt steeds hopelozer. De geheimen die ze ontdekken over Schemertij, de Nachtmerriekoning én over zichzelf laten hun wereld op haar grondvesten schudden. Beeldend, meeslepend en op serieuze toon geschreven. Vanaf ca. 15 jaar . Julie Kagawa is een bekende Amerikaanse schrijver. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789402712384 | 446 pagina's

Titel De ijzerbelofte
Auteur Julie Kagawa
Secundaire auteur Selma Soester
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, mei 2023
Overige gegevens 446 pagina's - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: The iron vow. - Toronto, Canada : Harlequin Enterprises ULC, (c)2022
ISBN 9789402712384
PPN 437586391
Genre science-fiction
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Fantasiewezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

The iron fey. Evenfall [Nederlands]
Boek

The iron fey. Evenfall [Nederlands] (2021-...)

vol. 3
Uitgeleend
Julie Kagawa