Dribbel speelt in de regen
Boek

Dribbel speelt in de regen flapjesboek ([2023])/ Eric Hill

Dribbel krijgt zin om flink in de plassen te gaan stampen als het regent. Samen met zijn papa zoekt hij een ideale plas: niet te klein, of te ondiep. Hardkartonnen prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het hondje Dribbel krijgt zin om flink in de plassen te gaan stampen als het regent. Samen met zijn papa zoekt hij een ideale plas: niet te klein, of te ondiep. In zijn zoekdrift raakt hij zelf zoek en moet zijn vader hem terugvinden. Al dat gezoek wordt versterkt door de interactieve flapjes, waarachter je van alles vindt tijdens het meezoeken. Tenslotte spetteren Dribbel en zijn vriendjes er lustig op los. Per dubbele pagina zijn steeds vier regels eenvoudige tekst en een kartonnen flapje om onder te kijken en mee te zoeken. De illustraties zijn eenvoudige, vrolijke, hardgekleurde tekeningen. Over Dribbel verschenen in de afgelopen 40 jaar een enorme reeks titels. Het vierkante kartonboekje heeft afgeronde hoeken, blijft mooi openliggen en is stevig en goed verzorgd. De flapjes zijn niet al te stevig en blijven, zeker voor kleine handen, een zwak punt. Voorlezen en samen kijken en zoeken vanaf ca. 2 jaar. De Dribbelboekjes zijn in meerdere talen verkrijgbaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000386642

Titel Dribbel speelt in de regen : flapjesboek
Auteur Eric Hill
Instelling /Van Holkema & Warendorf
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv, [2023]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Nederlandse vertaling uit het Engels Van Holkema & Warendorf - Vertaling van: Find Spot : the rainy day. - London : Ventura Publishing Ltd, 2023
ISBN 9789000386642
PPN 438391950
Thematrefwoord Regen ; Buiten spelen (werkwoord) ; Zoekboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands