Het dikke boek van alles wat leeft in het water
Boek

Het dikke boek van alles wat leeft in het water ([2023])/ geschreven door Sam Hume, geïllustreerd door Angela Rizza en Daniel Long ; vertaald [uit het Engels] door Aleid van Eekelen-Benders en Niels van Eekelen ; senior editor Marie Greenwood

Wist je dat de zeelelie er al was voor er dinosauriërs bestonden? En dat de kroonbasilisk over water kan rennen? Verhalen en bijzondere weetjes over allerlei dieren en planten onder water, van de kleinste plas tot de diepste oceaan. Met kleurenfoto's en gedetailleerde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een rijk geïllustreerde verzameling verhalen en feitjes over dierlijk en plantaardig leven onder water, van de kleinste plas tot de diepste oceaan. Van potvissen die een uur lang hun adem kunnen inhouden tot hersenkoraal dat wel negenhonderd jaar kan leven; deze en nog vele andere wetenswaardigheden worden op informatieve maar luchtige wijze beschreven, omlijst door levendige natuurfoto's en gedetailleerde illustraties in kleur. Voor nieuwsgierige lezers vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401488488 | 224 pagina's

Titel Het dikke boek van alles wat leeft in het water
Uniforme titel Water
Auteur Sam Hume
Secundaire auteur Angela Rizza ; Aleid van Eekelen-Benders ; Marie Greenwood
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2023]
Overige gegevens 224 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: An anthology of aquatic life. - London : Dorling Kindersley Limited, (c)2022
ISBN 9789401488488
PPN 438305205
Rubriekscode 596.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Waterfauna
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Water