Exotische vogels
Boek

Exotische vogels ([2022])/ Marion Billet, Gallimard Jeunesse musique: Paule du Bouchet ; redactie: Claire Babin

Vierkant hardkartonnen prentenboekje met paginagrote, vrolijke kleurenillustraties van bijzondere vogels uit verre landen, zoals de reuzenijsvogel, de lori en de flamingo. Met bijbehorende vogelgeluiden. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

In dit klein formaat geluidenboekje worden vijf exotische vogels voorgesteld aan de jonge lezer: de lori, de koningspinguïn, de toekan, de rode flamingo en de reuzenijsvogel. De vogels zijn weergegeven in vriendelijke illustraties in zachte kleuren. Op elke spread kunnen kinderen het geluid beluisteren dat de vogel maakt. Op de laatste spread is een geluidenspel te spelen, waarbij de vogelgeluiden in willekeurige volgorde worden afgespeeld en het kind de bijbehorende vogel kan aanwijzen. Klein formaat, vierkant kartonboekje met afgeronde hoeken. Handig is dat dit geluidenboek aan de achterkant een knopje heeft om het geluid aan of uit te zetten. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044849424

Titel Exotische vogels
Auteur Marion Billet
Secundaire auteur Paule Du Bouchet ; Claire Babin
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : Clavis peuter, [2022]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 15 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans - Op achterkant omslag: met achterin een luister & zoek spelletje én een speciale geluidenknop - Vertaling van: Les oiseaux exotiques. - Paris : Éditions Gallimard Jeunesse, (c)2022. - (Livre sonore)
ISBN 9789044849424
PPN 438328434
Genre dierenleven
Thematrefwoord Vogels ; Geluiden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Geluidenboekje
Boek

Geluidenboekje (2011-...)

vol.
Uitgeleend