Bons slip
Boek

Bons slip ([2023?])/ Olga J. Buckley, illustraties: Géwout Esselink ; vertaling Papiamento-Nederlands: Olga Buckley ; redactie: Angelique Maduro

Louis bekijkt de wereld om zich heen en ontdekt allerlei overeenkomsten en verschillen. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Een inclusief en liefdevol prentenboek over verschillen en overeenkomsten tussen mensen en dingen van over de hele wereld. De jonge Louis observeert graag de wereld om hem heen. Hij kijkt naar alles wat hetzelfde is of op elkaar lijkt, maar ook naar dingen die compleet verschillend zijn, zoals het gladde haar van zijn vader en het krullende, springerige haar van zijn moeder. Hij observeert, leert en beeldt zich allerlei dingen in. Wist je dat de wereld op zich een school is? Geschreven in eenvoudige taal met veel herhaling. Met vrolijke illustraties, ingekleurd in aquarelstijl. Om voor te lezen vanaf ca. 5 jaar.Olga Buckley is een Arubaanse schrijfster van kinderboeken en poëzie. In 2007 lanceerde ze het leesbevorderingsproject Bon Nochi Drumi Dushi, een stichting die het lezen stimuleert door voorleesmomenten bij gezinnen thuis en het delen van het belang van lezen met ouders.

Specificaties

Nederlands | 9789083269672

Titel Bons slip
Auteur Olga J. Buckley
Secundaire auteur Géwout Esselink ; Angelique Maduro
Type materiaal Boek
Uitgave [Den Haag] : Olga J. Buckley, [2023?]
Overige gegevens 38 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 × 28 cm
ISBN 9789083269672
PPN 43863831X
Thematrefwoord Diversiteit
Taal Nederlands