Basisboek wenskaarten maken
Boek

Basisboek wenskaarten maken 45 kaarten stap voor stap uitgelegd ([2023])/ Marjolein Zweed, redactie: Marielle van der Goen ; fotografie: Gerhard Witteveen Fotografie

Handboek voor het maken van wenskaarten met behulp van verschillende technieken, zoals knippen, snijden, stansen en stempelen. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een instructieboek voor het zelf maken van wenskaarten. Het boek bevat vijfentwintig projecten met verschillende soorten kaarten en biedt uitleg over de belangrijkste basistechnieken, zoals knippen, snijden, stansen en stempelen. Elk hoofdstuk bevat uitleg over een techniek of materiaal. Die uitleg wordt toegepast in een of meer kaarten. De voorbeelden in het boek maken gebruik van knipvellen. Nieuwe knipvellen zijn ook los verkrijgbaar. Helder en begrijpelijk geschreven. Met gekleurde illustraties en stap-voor-stapfoto's. Geschikt voor beginnende kaartenmakers. Marjolein Zweed ontwerpt eigen hobbymaterialen zoals knipvellen, kaarten en paperbooks. Ze geeft ook creatieve cursussen, offline en online. Marjolein schreef al eerder diverse boeken over kaarten maken en staat ook regelmatig in het tijdschrift Loving Paper.

Specificaties

Nederlands | 9789000386598 | 95 pagina's

Titel Basisboek wenskaarten maken : 45 kaarten stap voor stap uitgelegd
Auteur Marjolein Zweed
Secundaire auteur Mariëlle van der Goen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Forte Creatief, [2023]
Overige gegevens 95 pagina's - foto's - 23 cm
ISBN 9789000386598
PPN 437786951
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wenskaarten
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Wenskaarten