Lego® Ninjago®
Boek

Lego® Ninjago® op zoek naar de verloren krachten : vier nooit eerder vertelde verhalen (april 2023)/ Tracey West en Adam Beechen, vertaling [uit het Engels]: Jurjen Tiersma

In de strijd tegen de Kristalkoning hebben Kai, Zane, Cole en Jay hun elementkrachten verloren. Lukt het de ninja's om een gewoon leven te leiden, of zullen ze hun Ware Potentie terugvinden? Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een bundel met vier avontuurlijke LEGO Ninjago-verhalen. Kai, Zane, Cole en Jay hebben alles op alles gezet om de wereld van Ninjago te beschermen tegen de Kristalkoning - maar daarbij zijn ze hun elementkrachten verloren. Lukt het de ninja's om een gewoon leven te leiden? Of vinden ze een manier om hun Ware Potentie terug te krijgen? Vlot, spannend en opgewekt geschreven. Met vrolijke en spannende zwart-witillustraties in de kenmerkende LEGO-stijl. Vanaf ca. 9 jaar.Tracey West (1965) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver voor kinderen en jongvolwassenen. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.Het boek maakt deel uit van de serie: 'LEGO Ninjago'.

Specificaties

Nederlands | 9789062360024 | 192 pagina's

Titel Lego® Ninjago® : op zoek naar de verloren krachten : vier nooit eerder vertelde verhalen
Uniforme titel Lego Ninjago Op zoek naar de verloren krachten
Auteur Tracey West
Secundaire auteur Adam Beechen ; Jurjen Tiersma
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, april 2023
Overige gegevens 192 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Quest for the lost powers. - The LEGO Group, (c)2023. - (Lego® Ninjago®)
ISBN 9789062360024
PPN 437460320
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Ninja's ; Lego Ninjago ; Zoektochten
Taal Nederlands