Bedreigde dieren
Boek

Bedreigde dieren ([2022])/ Marion Billet, Gallimard Jeunesse musique: Paule du Bouchet ; redactie: Marine de Pierrefeu

Prentenboekje voor peuters waarin vijf bedriegde diersoorten worden benoemd met de geluiden die ze maken. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

In een kleurrijk prentenboekje met dikke glanzende bladzijden komen vijf bedreigde diersoorten voorbij met hun benaming, en worden hun geluiden gereproduceerd. Het zijn de panda, de orang-oetan, de blauwe vinvis , de bij en de papagaaiduiker. Het begrip bedreigd is voor peuters niet echt relevant. Wel fris en duidelijk getekend tegen heldere achtergrond. De geluiden worden geactiveerd door de batterij in te schakelen op de achterkant van het boek, en op de betreffende stickers te drukken. Stevig vierkant boekje voor peuters om onder begeleiding te bekijken en naar de vreemde en niet zo natuurgetrouwe geluiden te luisteren. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044849394

Titel Bedreigde dieren
Auteur Marion Billet
Secundaire auteur Paule Du Bouchet ; Marine de Pierrefeu
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : Clavis peuter, [2022]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 15 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans - Op achterkant omslag: met achterin een luister & zoek spelletje én een speciale geluidenknop - Vertaling van: Les animaux à protéger. - Paris : Éditions Gallimard Jeunesse, (c)2022. - (Livre sonore)
ISBN 9789044849394
PPN 437986578
Genre dierenleven
Thematrefwoord Bedreigde dieren ; Geluiden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Geluidenboekje
Boek

Geluidenboekje (2011-...)

vol.
Uitgeleend