Bedtijd kiekeboe
Boek

Bedtijd kiekeboe baby's allereerste flapjesboek ([2022])/ illustraties: Stella Baggott, vertaling [uit het Engels]: Els Peeters

Hondje, Muis, Nijlpaard, Aap en Beer maken zich klaar om naar bed te gaan en spelen kiekeboe. Hardkartonnen prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hondje, Muis, Nijlpaard, Aap en Beer maken zich klaar om naar bed te gaan en spelen kiekeboe. Lief, interactief prentenboekje over de dagelijkse rituelen voor het slapengaan. Het stevige hardkartonnen boekje met afgeronde hoeken telt vijf dubbele pagina's. In bad, wat drinken, tandjes poetsen, een verhaaltje en dan lekker slapen. Maar wie verstopt zich in het badschuim, achter een drinkbeker en onder het dekbed? Een grote flap die door kleine vingertjes gemakkelijk opgetild kan worden verbergt het vrolijke dierengezichtje gedeeltelijk. De gestileerde kleurenillustraties zijn opgebouwd uit contrasterende kleurvlakken en eenvoudige patronen. Dieren en voorwerpen die bij de uitgebeelde situatie passen zijn goed herkenbaar. De telkens terugkerende vraag 'Kiekeboe! Waar ben je?' wordt onder meer gesteld door een rubberen badeendje, een pluchen konijn en de maan. Het antwoord 'Kiekeboe! Ik zie je!' staat boven en in de flap. Leuk bedtijdboekje voor baby's. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781803709093

Titel Bedtijd kiekeboe : baby's allereerste flapjesboek
Uniforme titel Baby's allereerste flapjesboek
Auteur Stella Baggott
Secundaire auteur Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : Usborne, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 17 cm
Annotatie Vertaling van: At bedtime. - London : Usborne Publishing Ltd., (c)2022. - (Usborne lift-the-flap peek-a-boo)
ISBN 9781803709093
PPN 438171772
Thematrefwoord Slapengaan ; Verstoppertje ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands