Een boeman om mee te trouwen
Boek

Een boeman om mee te trouwen (maart 2022)/ scenario David Chauvel, tekeningen Sylvain Guinebaud ; inkleuring Lou ; vertaling [uit het Frans] P. Moretti

Robilar heeft zich gewroken en heerst over het kasteel in het gezelschap van de boeman, die depressief is. Hij wil zijn geheugen en menselijke vorm terugkrijgen door een prinses te kussen, waarvoor Robilar vijf kandidates uitnodigt. Hij had echter niet kunnen voorspellen wat zij zouden veroorzaken... Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripverhaal uit de serie 'Robilar de meesterlijke kat'*.Robilar heeft zich gewroken. De kamerheer, de koning, zijn dochter en zelfs Panisse kwijnen weg in de gevangenis, terwijl hijzelf over het kasteel regeert in het gezelschap van de boeman... die depressief is. Boeman Amnesiac wil zijn geheugen en menselijke vorm terugkrijgen door een prinses te kussen. Robilar organiseert daarom een wedstrijd om een geschikte kandidate te vinden. Hij had zich echter nooit kunnen voorstellen wat de vijf furies die naar het kasteel komen zullen veroorzaken... Ballonstrip in kleur met cartoonachtige, grappige illustraties. Vanaf ca. 12 jaar.David Chauvel (Rennebu, 1969) is een Franse stripscenarist. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789463069069 | 63 pagina's

Titel Een boeman om mee te trouwen
Auteur Sylvain Guinebaud
Secundaire auteur David Chauvel ; Lou" ; P. Moretti
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, maart 2022
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Éditions Delcourt, (c)2021. - (Robilar ou Le maistre chat ; 2)
ISBN 9789463069069
PPN 438408241
Genre stripverhaal - humoristische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Robilar de meesterlijke kat
Boek

Robilar de meesterlijke kat (2021-...)

vol. 2
Uitgeleend
Sylvain Guinebaud