De kracht van onderhandelen
Boek

De kracht van onderhandelen hoe professioneel een deal bereiken of een conflict oplossen (februari 2023)/ Theo De Beir, m.m.v. Torben Gering ; redactie: Femke Coopmans

Beschrijving van de basisprincipes en werking van het onderhandelingsproces. Met adviezen om structuur aan te brengen in een onderhandelingstraject en praktische onderhandelingstechnieken om op een efficiënte manier tot het gewenste resultaat te komen.

Recensie

Beschrijving van de basisprincipes van het onderhandelen, met adviezen om op efficiënte wijze tot een overeenkomst te komen. Onderhandelen doen we allemaal; vaak uit de losse pols en zonder structuur. Maar in het geval van complexe conflicten - binnen bedrijven, organisaties of overheden - missen veel onderhandelingen potentieel door gebrek aan structuur of techniek. In dit boek wordt uitgelegd hoe een onderhandeling in zijn werk gaat en hoe in een onderhandeltraject structuur kan worden aangebracht. De auteur reikt effectieve onderhandelingstechnieken aan en maakt daarbij werkwijzen concreet aan de hand van herkenbare situaties en een praktische checklist. 'De kracht van onderhandelen' is helder en onderhoudend geschreven. Geschikt voor een brede tot geoefende lezersgroep.Theo De Beir is advocaat, FBC-erkend bemiddelaar in burgerlijke, handels- en sociale zaken, en docent aan onder meer de New Deal Academy en de Universiteit Antwerpen.

Specificaties

Nederlands | 9789463938877 | 252 pagina's

Titel De kracht van onderhandelen : hoe professioneel een deal bereiken of een conflict oplossen
Auteur Theo De Beir
Secundaire auteur Torben Gering ; Femke Coopmans
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Gent : Owl Press, februari 2023
Overige gegevens 252 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk: november 2020 - Met literatuuropgave
ISBN 9789463938877
PPN 438604091
Rubriekscode 499.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Onderhandelen; Methodiek
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Onderhandelen