Drama in drie bedrijven
Boek

Drama in drie bedrijven Hercule Poirot ([2023])/ Agatha Christie®, Frédéric Brémaud, Alberto Zanon ; inkleuring: Fabien Alquier ; vertaling [uit het Frans] Natasja van Loon ; redactie: Cor Hector

Drie moorden door vergiftiging doen vermoeden dat ze door dezelfde dader zijn gepleegd, maar met welk motief? Ballonstrip in kleur.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannende Agatha Christie-strip waarin de beroemde detective Hercule Poirot drie met elkaar verbonden moorden moet oplossen. Tijdens een feestje bij de acteur Charles Cartwright sterft plotseling een van de gasten, naar men vermoedt aan een hartaanval, maar de gastheer denkt aan moord. Hercule Poirot heeft het idee dat Cartwright graag de rol van amateurdetective wil spelen. Maar dan sterft er weer iemand, op dezelfde wijze: vergiftiging. Welk motief heeft de dader? 'Drama in drie bedrijven' is geschreven in een vereenvoudigde versie van Agatha Christie's kenmerkende vlotte, suspensevolle stijl. De stripstijl filmisch, met treffende karaktertekeningen. Agatha Christie (1890-1976) creëerde het personage Hercule Poirot voor haar debuutroman 'De zaak Styles' en had daarmee onmiddellijk succes. Haar romans en verhalen zijn in omstreeks honderd talen verschenen en gingen wereldwijd zo'n twee miljard keer over de toonbank. Deze strip is gebaseerd op Christies roman 'Three Act Tragedy' uit 1935.

Specificaties

Nederlands | 9789464601862 | 64 pagina's

Titel Drama in drie bedrijven : Hercule Poirot
Auteur Alberto Zanon
Secundaire auteur Frédéric Brémaud ; Fabien Alquier ; Natasja van Loon ; Cor Hector ; Agatha Christie
Type materiaal Boek
Uitgave Breda : Dark Dragon Books, [2023]
Overige gegevens 64 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Naar de roman van Agatha Christie - Vertaling van: Drame en trois actes. - Éditions Paquet, 2022
ISBN 9789464601862
PPN 437316394
Genre stripverhaal - detectiveroman
Thematrefwoord Vergiftiging
Taal Nederlands