Slaap lekker, Kleine Muis
Boek

Slaap lekker, Kleine Muis ([2023])/ geschreven door Magali Mialaret, illustraties van Carmen Saldaña ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Charlotte Bakker

Kleine Muis heeft moeite om in slaap te vallen, maar gelukkig weet Grote Muis wat te doen. Prentenboek met eenvoudige mindfulnesstechnieken om rustig te worden voor het slapengaan. Met illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Een liefdevol bedtijdverhaal voor jonge kinderen volgens de principes van mindfulness. Het is bedtijd voor Kleine Muis. Maar buiten dondert en bliksemt het, en Muis heeft moeite om in slaap te vallen. Gelukkig weet Grote Muis precies wat te doen. Na het verhaal volgen beschrijvingen van enkele simpele mindfulnesstechnieken om rustig te worden voor het slapengaan, zoals bewust in- en uitademen en een eenvoudige meditatie. Zachtaardig geschreven, met kleurrijke en aandoenlijke collage-achtige illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.Magali Mialaret is yogadocent, coach en kinderboekenschrijfster. Ze heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de hersenen en behaalde een master in toegepaste neurowetenschappen.

Specificaties

Nederlands | 9789044763867

Titel Slaap lekker, Kleine Muis
Auteur Magali Mialaret
Secundaire auteur Carmen Saldaña ; Charlotte Bakker
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2023]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Bedtime, Little Mouse. - London : Buster Books, (c)2022
ISBN 9789044763867
PPN 438486307
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Mindfulness; Kinderen ; Slapengaan
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Mindfulness