Bakplaatbijbel
Boek

Bakplaatbijbel oneindig veel makkelijke recepten voor doordeweeks en bijzondere gerechten voor in het weekend ([2023])/ Janneke Philippi, redactie Ingrid van Koppenhagen ; fotografie en auteursfoto Serge Philippi

Meer dan 230 eenvoudige recepten voor vega-, vlees- en visgerechten die worden bereid op de bakplaat, aangevuld met recepten voor side salads en tips voor het koken voor grote gezelschappen en voor het omgaan met restjes. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een vuistdik naslagwerk (495 blz.) in de serie 'Kookbijbels' met meer dan 230 eenvoudige en bijzondere bakplaatrecepten en vele handige tips. Met hoofdgerechten met vlees of vis en veel vega tot aan hartige plaattaarten, plaatbroden en allerlei zoetigheden. Janneke Philippi geeft daarnaast tips voor het koken voor feestjes en grote gezelschappen, recepten voor salades on the side en helpt de lezer om te gaan met restjes.'Bakplaatbijbel' is helder en toegankelijk geschreven, met duidelijke stap-voor-stapaanwijzingen. Met kleurrijke foodfotografie en enkele illustraties.Janneke Philippi is kookboekenauteur en foodstylist en schrijft recepten voor diverse tijdschriften, waaronder voor het internationale tijdschrift delicious. Met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte ze meerdere kookboeken.

Specificaties

Nederlands | 9789048866526 | 495 pagina's

Titel Bakplaatbijbel : oneindig veel makkelijke recepten voor doordeweeks en bijzondere gerechten voor in het weekend
Auteur Janneke Philippi
Secundaire auteur Serge Philippi ; Ingrid van Koppenhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Carrera Culinair, [2023]
Overige gegevens 495 pagina's - foto's - 22 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789048866526
PPN 437925048
Rubriekscode 629.32
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ovenrecepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Ovenrecepten

Relaties/Serie

Kookbijbels
Boek

Kookbijbels (2017-...)

vol.
Uitgeleend