Ik hou het hele jaar van jou
Boek

Ik hou het hele jaar van jou vier Raad eens hoeveel ik van je hou-verhalen (2023)/ geschreven door Sam McBratney, met tekeningen van Anita Jeram ; vertaling [uit het Engels]: Johanna Rijnbergen

Grote Haas en Hazeltje beleven avonturen in de lente, zomer, herfst en winter. Vier 'Raad eens hoeveel ik van je hou'-verhalen. Prentenboek met grote tekeningen in zachte kleuren. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een bundeling van vier 'Raad eens hoeveel ik van je hou'-verhalen van Sam McBratney. Ga mee op avontuur in de natuur met Grote Haas en Hazeltje in de lente, zomer, herfst en winter. Zachtaardig geschreven, met lieve en vrolijke konijnentekeningen in zachte kleuren van Anita Jeram. Vanaf ca. 3 jaarSam McBratney (1943-2020) was een Noord-Ierse schrijver. Hij schreef meer dan vijftig boeken voor kinderen en jongvolwassenen, en is vooral bekend van het kinderboek 'Raad eens hoeveel ik van je hou', waarvan wereldwijd meer dan dertg miljoen exemplaren zijn verkocht.'Ik hou het hele jaar van jou' is eerder uitgegeven in een andere vertaling als vier boekjes in een cassette.

Specificaties

Nederlands | 9789047714828

Titel Ik hou het hele jaar van jou : vier Raad eens hoeveel ik van je hou-verhalen
Uniforme titel Raad eens hoeveel ik van je hou
Auteur Sam McBratney
Secundaire auteur Anita Jeram ; Johanna Rijnbergen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk in deze vorm;
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, 2023
Overige gegevens 65 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaling van: I love you all year round. - London : Walker Books Ltd, (c)2022
ISBN 9789047714828
PPN 437529975
Thematrefwoord Gezin ; Liefde ; Spelen ; seizoenen
Taal Nederlands