Frank en Bert op de fiets
Boek

Frank en Bert op de fiets (2023)/ Chris Naylor-Ballesteros, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Frank de vos en Bert de beer zijn beste vrienden. Bert weet zeker dat hij net zo goed kan fietsen als Frank, maar Frank weet juist zeker dat dat niet zo is. Hij gaat hem daarom op weg helpen. Prentenboek met warme kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig prentenboek over de vriendschap tussen Bert de beer en Frank de vos. Bert weet zeker dat hij net zo goed kan fietsen als Frank. Frank houdt heel veel van Bert, maar hij weet juist weer zeker dat zijn grote vriend helemaal niet kan fietsen. Kan Frank zijn vriend leren fietsen? Of heeft Bert vooral een beetje vertrouwen nodig van zijn vriend? Zachtaardig en met humor geschreven. Met warme, lieflijke illustraties in kleur. Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Chris Naylor-Ballesteros (1971) is een Britse auteur. Hij schreef al twee prentenboeken over vriendschap. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Frank en Bert'*, maar is ook los te lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789025777180

Titel Frank en Bert op de fiets
Uniforme titel Frank en Bert
Auteur Chris Naylor-Ballesteros
Secundaire auteur J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Franse titel: Frank en Bert - Vertaling van: The one where Bert learns to ride a bike. - London : Nosy Crow Ltd, (c)2023. - (Frank and Bert)
ISBN 9789025777180
PPN 438432916
Thematrefwoord Fietsen (werkwoord) ; Vriendschap
Taal Nederlands