Lang en gelukkig
Boek

Lang en gelukkig (mei 2023)/ Soman Chainani, vertaling [uit het Engels] Karin de Haas ; illustraties Iacopo Bruno

Sophie en Agatha zijn ieder hun eigen weg ingeslagen, maar het Kwaad heeft de macht overgenomen en de slechteriken uit het verleden zijn terug. Kunnen de vriendinnen het Kwaad stoppen? Met zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel van de spannende, sprookjesachtige fantasy-serie 'De School van Goed en Kwaad'*. Agatha en Sophie waren ieder hun eigen weg ingeslagen. Agatha ging met Tedros terug naar Gavaldon en Sophie bleef achter bij de mooie, jonge Schoolmeester. Maar ze kunnen geen rust in hun nieuwe levens vinden. Nu ze gescheiden zijn heeft het Kwaad de macht overgenomen en zijn de slechteriken uit het verleden terug. Hun verhaal - en dat van vele anderen - moet herschreven worden. Kunnen Sophie en Agatha het Kwaad voor eens en altijd stoppen? 'Lang en gelukkig' is een spannend en vermakelijk verhaal dat sprookjes tot leven brengt en de lezer zich doet afvragen wie goed is en wie slecht. Geschreven in vlotte stijl, met sfeervolle zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 13 jaar. Soman Chainani (Miami, 1979) is jeugdauteur. Zijn serie 'De School van Goed en Kwaad' werd in dertig landen uitgegeven en is verfilmd voor Netflix.

Specificaties

Nederlands | 9789402711684 | 556 pagina's

Titel Lang en gelukkig
Auteur Soman Chainani
Secundaire auteur Karin de Haas ; Iacopo Bruno
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, mei 2023
Overige gegevens 556 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie A Netflix film - Vertaling van: The last ever after. - London : HarperCollins Children's Books, 2015. - (The School for Good and Evil ; 3)
ISBN 9789402711684
PPN 437585972
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Goed en kwaad ; sprookjesfiguren ; Kostschoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De School van Goed en Kwaad
Boek

De School van Goed en Kwaad (2022-...)

vol. 3
Uitgeleend
Soman Chainani