Het geheim van Rose
Grote Letter Boek

Het geheim van Rose ([2023])/ Kirsty Ferry, vertaling [uit het Engels]: Julia Korenberg ; tekstredactie: Berry Minkman & Marieke Veringa

Een jonge vrouw die voor een opdracht van een Londense kunsthandel naar Cornwall afreist, ontdekt dat het landhuis waar ze verblijft een mysterieus geheim herbergt.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend en romantisch verhaal over een mysterieus landhuis en een ontluikende liefde. Merryn Burton reist naar Cornwall voor haar eerste grote opdracht voor een Londense kunsthandel. Zodra ze aankomt bij Pencradoc, een prachtig en fascinerend oud landhuis, beseft ze dat dit niet zomaar een opdracht wordt. Merryns onmiddellijke klik met Kit Penhaligon, een van de twee eigenaars van Pencradoc, is nóg een reden waarom alles een stuk interessanter wordt. Maar hoe langer Merryn in Pencradoc verblijft, hoe duidelijker het wordt dat het huis een geheim herbergt, en een lang vergeten Rose zou weleens de sleutel kunnen zijn... In vriendelijke, zeer toegankelijke stijl geschreven. Kirsty Ferry in een Britse schrijfster van paranormale en mysterische romans, korte verhalen en alles daartussen in. Onder de naam Cathryn Ramsay schrijft ze gothic boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789493265516

Titel Het geheim van Rose
Auteur Kirsty Ferry
Secundaire auteur Marieke Veringa ; Berry Minkman
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave [Deventer] : Grote Letter Bibliotheek, [2023]
Overige gegevens .. pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: A secret Rose - Met grote letters gedrukt
ISBN 9789493265516
PPN 438630246
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands