Het simpele pad naar rijkdom
Boek

Het simpele pad naar rijkdom de routekaart naar financiele onafhankelijkheid en een rijk, vrij leven ([2023])/ JL Collins, vertaling [uit het Engels]: Janke Greving

Gids met persoonlijk getinte adviezen over de weg naar financiële onafhankelijkheid. Met aandacht voor onder meer beleggen, omgaan met schulden en nieuwe manieren om te denken over geld.

Aanwezigheid

Recensie

Een gids met persoonlijk getinte adviezen over de weg naar financiële onafhankelijkheid. Ontstaan vanuit de drive om zijn dochter advies te geven over omgaan met geld, presenteert financieel blogger JL Collins een alternatieve wijze van beleggen die eenvoudig te begrijpen en uit te voeren is. Daarnaast geeft hij tips over het aflossen en het vermijden van schulden en schetst zijn visie op hoe je op een andere manier over geld kunt denken. 'Het simpele pad naar rijkdom' is in een persoonlijke en directe stijl geschreven, in begrijpelijke taal. JL Collins blogt over persoonlijke financiën op jlcollinsnh.com. Van zijn boek 'The Simple Path to Wealth' zijn wereldwijd meer dan een half miljoen exemplaren verkocht.

Specificaties

Nederlands | 9789043926997 | 318 pagina's

Titel Het simpele pad naar rijkdom : de routekaart naar financiele onafhankelijkheid en een rijk, vrij leven
Auteur JL Collins
Secundaire auteur Janke Greving
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2023]
Overige gegevens 318 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The simple path to wealth. - (c)2016
ISBN 9789043926997
PPN 437597202
Rubriekscode 345.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Geld ; Beleggen ; Rijkdom
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Geld