De energetica van Voice Dialogue
Boek

De energetica van Voice Dialogue met werkboek ([2023])/ Robert Stamboliev

Verhandeling over de energetische kant van Voice Dialogue, een methode die gericht is op het transformeren van de persoonlijkheid en het verkrijgen van meer levensgeluk. Met werkboek.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief boek, tevens werkboek, over de Voice Dialogue-methode. Bij deze methode gaan mensen onder begeleiding van een therapeut of coach in gesprek met hun innerlijke stemmen. Werken met deze methode vereist energetische gevoeligheid. Stamboliev verweeft al bijna veertig jaar de Voice Dialogue-methode in al zijn therapeutische werk en heeft de energetische kant van de methode verdiept. Hij helpt mensen om zich los te maken uit de conditioneringen die een vrij leven in de weg staan. Helder en begrijpelijk geschreven. Robert Stamboliev is internationaal werkzaam als psycholoog, trainer, coach en relatietherapeut. Hij studeerde andragologie aan de Universiteit van Utrecht (niet afgemaakt) en bekwaamde zich in Voice Dialogue- en transformatiepsychologie bij het International College in Los Angeles. Hij schreef een klein aantal boeken.Dit boek is een geactualiseerde en met een werkboek aangevulde versie van het in 2012 verschenen 'De energetica van Voice Dialogue'.

Specificaties

Nederlands | 9789020219708 | 224 pagina's

Titel De energetica van Voice Dialogue : met werkboek
Auteur Robert Stamboliev
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : AnkhHermes, [2023]
Overige gegevens 224 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Ggeactualiseerde en met een werkboek aangevulde versie van: De energetica van Voice Dialogue. - Uitgeverij De Zaak, 2012
ISBN 9789020219708
PPN 437584631
Rubriekscode 417
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Psychosynthese ; Persoonlijkheidsleer ; Therapieen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Psychosynthese