Rupsje Nooitgenoeg 100 eerste woordjes
Boek

Rupsje Nooitgenoeg 100 eerste woordjes een flapjesboek (2022)/ Eric Carle, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Ken je al deze dingen? Er zijn voorwerpen die je ziet in je huis, in de lucht of in de stad en dieren die je ziet in de dierentuin. En er zijn lekkere dingen die je eet bij een picknick. Hardkartonnen aanwijsprentenboek met vrolijk gekleurde collages van honderd voorwerpen, thematisch ingedeeld. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit hardkartonnen aanwijsboek met afgeronde hoeken zijn de nieuw te leren woorden gerangschikt op aansprekende thema's: Thuis, Bij de zee, In de dierentuin, In de stad, In het park, Bij de picknick, en In de lucht. Elk thema is op een dubbele pagina uitgewerkt. De namen staan bij de afgebeelde voorwerpen, dieren en mensen, helaas zonder lidwoord. Achter flapjes, soms met een extra uitsnede, valt ook nog veel te ontdekken. De collages zijn herkenbaar van de hand van de maker van onder meer de klassieker 'Rupsje Nooitgenoeg'. Deze wereldberoemde rups (later een vlinder) is terug te zien op iedere dubbele pagina. Dit zoekelement vergroot het kijkplezier. Een schitterend uitgevoerd, kleurrijk peuterboek waarmee spelenderwijs de woordenschat kan worden uitgebreid en dat aanleiding biedt te praten over de steeds groter wordende wereld om het kind heen. Voor ca. 1,5 jaar en ouder.

Specificaties

Nederlands | 9789025774509

Titel Rupsje Nooitgenoeg 100 eerste woordjes : een flapjesboek
Uniforme titel Rupsje Nooitgenoeg honderd eerste woordjes
Auteur Eric Carle
Secundaire auteur J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Op omslag: World of Eric Carle - 1e druk Nederlandse uitgave: 2021 - Vertaling van: The very hungry caterpilla's first 100 words. - Penguin Random House LLC., (c)2020
ISBN 9789025774509
PPN 438736451
Thematrefwoord Aanwijsboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands