De strijd van twee koninginnen
Boek

De strijd van twee koninginnen ([2023])/ Jennifer L. Armentrout, vertaling [uit het Engels] Jeannet Dekker

Poppy doet alles wat in haar macht ligt om Casteel te bevrijden uit handen van de Bloedkoningin. Ze moet de generaals van Atlantië overtuigen met haar te strijden, maar is dat genoeg? Of zal ze ook de profetie onder ogen moeten zien de ze al zo lang vreest? Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het vierde deel van de spannende new adult fantasy-serie 'Blood and Ash'*. Casteel is gevangengenomen door de Bloedkoningin. Maar niemand - ook hij niet - kon zich voorstellen hoe slecht ze in werkelijkheid is. Haar gruwelijke daden hebben de levens van velen verwoest. Poppy is vastbesloten Casteel te bevrijden, maar dat kan ze niet alleen. De wulven en oergoden staan al aan haar zijde. Nu moet ze de generaals van Atlantië overtuigen om ook met haar te strijden. Maar is dat genoeg? Misschien kan Poppy alleen een einde maken aan het regime van de Bloedkoningin door de profetie te accepteren die ze al zo lang vreest... 'De strijd van twee koninginnen' is soepel en meeslepend geschreven. Het boek bevat gewelddadige en seksueel expliciete scènes. Jennifer L. Armentrout is een Amerikaanse schrijver van fantasy en new adult-boeken. Voor liefhebbers van young adult fantasyboeken vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020550252 | 639 pagina's

Titel De strijd van twee koninginnen
Auteur Jennifer L. Armentrout
Secundaire auteur Jeannet Dekker
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Zomer & Keuning, [2023]
Overige gegevens 639 pagina's - 23 cm
Annotatie Sticker op omslag: Limited edition. - Rood-op-snee - Vertaling van: The war of two queens. - Blue Box Press, (c)2022. - (Blood and Ash-serie : deel 4)
ISBN 9789020550252
PPN 437584240
Genre science-fiction
Thematrefwoord Ontvoeringen ; Profetieën ; Queesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Blood and ash-serie
Boek

Blood and ash-serie (2021-...)

vol. dl. 4
Uitgeleend
Jennifer L. Armentrout