Daantje Dirigentje en een hoorn met een verhaal
Boek

Daantje Dirigentje en een hoorn met een verhaal (2023)/ Erik van Os & Elle van Lieshout, met tekeningen van Emanuel Wiemans

Daantje Dirigentje is snipverkouden en de zakdoekjes vliegen in het rond. Opeens valt het haar op dat Hoorn wel erg stil is. Wat is hier aan de hand? Muzikaal prentenboek op rijm met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en muzikaal prentenboek waarbij de instrumenten van een orkest tot leven komen. Daantje Dirigentje is snipverkouden! Ze kucht en hoest en niest en proest. De zakdoekjes vliegen in het rond. Dan valt het haar op dat Hoorn zo stil is. Zou het aan Daantjes oren liggen, of is er iets anders aan de hand?'Daantje Dirigentje en een hoorn met een verhaal' is speels, ritmisch en op rijm geschreven. Met grappige illustraties in overwegend matte kleuren. Vanaf ca. 5 jaar.Erik van Os & Elle van Lieshout zijn bekende Nederlandse kinderboekenschrijvers.Het boek maakt deel uit van de serie 'Daantje Dirigentje', die wordt gepubliceerd in samenwerking met het Koninklijk Concertgebouworkest.

Specificaties

Nederlands | 9789047632948

Titel Daantje Dirigentje en een hoorn met een verhaal
Auteur Erik van Os
Instelling /Koninklijk Concertgebouworkest, Amsterdam
Secundaire auteur Elle van Lieshout ; Emanuel Wiemans
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, 2023
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Het Koninklijk Concertgebouworkest lanceert samen met uitgeverij Rubinstein dit voorleesboek
ISBN 9789047632948
PPN 438308832
Thematrefwoord Vrouwelijke dirigenten ; Verkoudheid ; Orkesten ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands