Mijn eerste kriebelbeestjesboek
Boek

Mijn eerste kriebelbeestjesboek ([2023])/ met tekeningen van Zoë Ingram, vertaling [uit het Engels]: Steven Blaas

Wist je dat sprinkhanen oren op hun knieën hebben? Of dat een duizendpoot even snel achteruit kan lopen als vooruit? Maak kennis met twintig kriebelbeestjes. Met een grote kleurenillustratie van elk dier. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en informatief prentenboek over allerlei soorten insecten en andere dieren die je binnens- of buitenshuis kunt vinden. Aan de hand van vrolijk gekleurde, grote tekeningen ontdekt de jonge lezer de meest voorkomende kriebelbeestjes, van de glinsterende gloeiworm tot de onopvallende mier en van de duizendpoot tot de slak. Leer twintig kriebelbeestjes herkennen en kom van alles te weten: wat ze eten, waar ze leven en meer verrassende feitjes. Met informatieve teksten in duidelijke taal en levendige en gedetailleerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.Zoë Ingram is een Schotse illustrator. Eerder maakte ze 'Mijn eerste zeedierenboek'* en 'Mijn eerste vogelboek'**.

Specificaties

Nederlands | 9789047714323 | 45 pagina's

Titel Mijn eerste kriebelbeestjesboek
Auteur Zoë Ingram
Instelling /Walker Books, London
Secundaire auteur Steven Blaas
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, [2023]
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Tekst Walker Books. - Omslag vermeldt: Met 20 kriebelbeestjes - Met register - Vertaling van: My first book of minibeasts. - London : Walker Books Ltd, (c)2022
ISBN 9789047714323
PPN 437529509
Rubriekscode 597
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ongewervelde dieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Ongewervelde dieren