De duivel in een jurk
Boek

De duivel in een jurk ([2023])/ tekst Philippe Charlot, tekeningen Xavier Fourquemin ; inkleuring Chiara Zeppegno ; vertaling [uit het Frans] Vincent Hoberg ; redactie Seppe Cools

Een jonge vrouw uit de Noordelijke Staten komt tegen het einde van de Burgeroorlog naar Texas voor een onderwijsopdracht, maar achter haar masker van zachtheid verbergt ze een duister verleden... Ballonstrip in kleur.

Aanwezigheid

Recensie

Het eerste deel in de nieuwe stripserie 'Molly West'.Het Amerikaanse Zuiden wordt aan het einde van de Burgeroorlog verrast door de komst van een vrouw uit de Noordelijke Staten. De verfijnde en hoffelijke manieren van Isabelle Talbot zijn perfect geschikt voor haar onderwijsopdracht, maar staan haaks op de ruwe en grimmige sfeer in de Texaanse steden en dorpen. Maar achter haar masker van zachtheid heeft Isabelle sporen begraven van een verleden vol leed dat in de loop der tijd is omgezet in sluimerende woede. En daar zullen degenen die deze ogenschijnlijk vriendelijke dame een streek willen leveren snel achterkomen. Ballonstrip met cartoonachtige illustraties in kleur.Charlot (1960) is een bekende Franse stripauteur. Hij schreef tientallen boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789464602418 | 48 pagina's

Titel De duivel in een jurk
Auteur Xavier Fourquemin
Secundaire auteur Philippe Charlot ; Chiara Zeppegno ; Vincent Hoberg ; Seppe Cools
Type materiaal Boek
Uitgave Breda : Dark Dragon Books, [2023]
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Editions Glénat, 2022
ISBN 9789464602418
PPN 438060202
Genre stripverhaal - wild-west roman
Thematrefwoord Texas ; Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865)
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Molly West
Boek

Molly West (2023-...)

vol. 1
Uitgeleend
Xavier Fourquemin