Het is maar een spel
Boek

Het is maar een spel ([2023])/ K.R. Alexander, vertaald [uit het Engels] door Linda Broeder

Als Beatrice de horrorgame DARK[room] ontdekt, lijkt haar dat de perfecte manier om meer mensen naar haar streamingkanaal te trekken. Tot haar schrik ontdekt ze dat de geesten in de game écht zijn, maar dan is het al te laat: stoppen met spelen is geen optie meer... Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een griezelverhaal in de serie 'Horrorland'* over een levensgevaarlijke game. Als Beatrice de nieuwe horrorgame DARK[room] ontdekt, lijkt haar dat de perfecte manier om meer mensen naar haar streamingkanaal te trekken. Het concept lijkt simpel: je hebt zeven dagen om zeven geesten te vangen met je camera. Maar al snel blijkt dat de game de geesten écht heeft losgelaten. En stoppen met spelen is geen optie. Haar volgers denken dat Beatrice de angstaanjagende achtervolgingen verzint - maar in werkelijkheid vecht ze voor haar leven. 'Het is maar een spel' is in een vlotte, griezelig meeslepende stijl geschreven vanuit het perspectief van Beatrice. Voor lezers met stalen zenuwen vanaf ca. 10 jaar. K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Hij schrijft spookachtige horror voor jonge lezers die gek zijn op enge en spannende verhalen.

Specificaties

Nederlands | 9789020623895 | 277 pagina's

Titel Het is maar een spel
Auteur K.R. Alexander
Secundaire auteur Linda Broeder
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2023]
Overige gegevens 277 pagina's - 21 cm
Annotatie ISBN afkomstig van barcode achterzijde omslag - Vertaling van: Darkroom. - New York : Scholastic Inc., (c)2022
ISBN 9789020623895
PPN 43833292X
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Computerspelen ; Spoken ; Streaming media ; Griezelen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Horrorland
Boek

Horrorland (2021-...)

vol.
Uitgeleend