Welmoeds wilde keuken
Boek

Welmoeds wilde keuken alles wat ik graag eet, voor ieder moment van de dag ([2023])/ Welmoed Bezoen, fotografie Anker van Warmerdam ; redactie Renée Conradi

Verzameling recepten voor dagelijkse gerechten. Met aandacht voor kooktechnieken, wildplukken en het maken van lang-houdbare smaakmakers. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een kookboek van Welmoed Bezoen met dagelijkse gerechten en kooktechnieken. Het boek bevat recepten voor ieder moment van de dag en het jaar: ontbijtrecepten, broodrecepten, recepten voor luie momenten, gerechten voor warm weer, snacks, pannenkoeken, meer 'fancy' gerechten, herfstrecepten en zoetigheden. Ook is er aandacht voor het maken van lang-houdbare smaakmakers en wildplukken. Helder, sympathiek en persoonlijk geschreven. Met veel tips, bladvullende kleurenfoto's en felgekleurde foto-illustraties. Welmoed Bezoen is kookboekenauteur, receptontwikkelaar en columnist voor JAN Magazine. Ze werkte als chef-patissier in een tweesterrenkeuken. Eerder verschenen van haar 'Gloeiend groen', 'Saladebijbel' en 'Comfort food met groente'.

Specificaties

Nederlands | 9789048864577 | 350 pagina's

Titel Welmoeds wilde keuken : alles wat ik graag eet, voor ieder moment van de dag
Auteur Welmoed Bezoen
Secundaire auteur Anker van Warmerdam ; Renée Conradi
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Carrera culinair, [2023]
Overige gegevens 350 pagina's - foto's - 29 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789048864577
PPN 438309111
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken