De Missus
Boek

De Missus (2023)/ E L James, vertaald [uit het Engels] door Demir Hilbrands, Gabriëlla van Karsbergen, Emilin Lap. Lindsay Text & Translation en Sophie van Vliet

Een Engelse graaf heeft de liefde van zijn leven tot in de wildernis van Albanië achtervolgd, maar wordt zelf ook op de hielen gezeten door de schandalen uit zijn verleden.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuwe roman vol glamour, intrige, liefde en passie van E L James, bekend van 'Vijftig tinten grijs'. Maxim Trevelyan, graaf van Trevethick tegen wil en dank, heeft Alessa Demachi, de liefde van zijn leven, tot in de wildernis van Albanië achtervolgd. Maar kan deze voormalige casanova ooit een goede echtgenoot worden, of zullen Maxims beruchte reputatie en de geheimen van zijn aristocratische familie zijn geluk kapotmaken? Alessia Demachi trotseerde kidnappers, en was smokkelaars te slim af, maar kan ze dit huwelijk ook doen slagen? Geconfronteerd met Maxims lugubere verleden, zijn onaangename familie en het gefluister van de Londense elite wordt Alessia's positie steeds onzekerder. Zal ze ooit Maxims gravin worden, of zal ze voor eeuwig gezien worden als zijn schoonmaakster? Meeslepend en zeer toegankelijk geschreven, met hier en daar grof taalgebruik. Het boek bevat expliciet seksuele scènes. E L James (1963) is een internationaal bekende Britse schrijver. Wereldwijd zijn van haar 'Vijftig tinten'-serie 165 miljoen exemplaren verkocht in vijftig talen.

Specificaties

Nederlands | 9789044654097 | 447 pagina's

Titel De Missus
Auteur E.L. James
Secundaire auteur Demir Hilbrands
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Prometheus, 2023
Overige gegevens 447 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The Missus
ISBN 9789044654097
PPN 438584929
Genre erotisch verhaal
Thematrefwoord Graven (adellijke titel) ; Geheimen ; Familie ; Schandalen
Taal Nederlands