Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Mag ik een vriendje?
Boek

Mag ik een vriendje? een avontuur van de Panjir van Oelibar (2023)/ verhaal van Paul Moers & Ru de Groen, illustraties door Maren Bruin

De zoon van de koning van Oelibar krijgt van zijn vader alles wat zijn hartje begeert, behalve een vriendje. Op zijn eerste schooldag trekt hij de aandacht van zijn klas met zijn vliegende tapijt. Zal hij zo toch nog een vriendje vinden? Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek over vriendschap. In het koninkrijk Oelibar woonde eens een jongen. Niet zomaar een jongen, maar de Panjir: de oudste zoon van de koning. Van zijn vader krijgt de Panjir alles wat zijn hartje begeert, behalve één ding: een vriendje. Omdat hij nog niet kan fietsen, koopt zijn vader bijvoorveeld een vliegend tapijt voor hem, zodat hij op zijn eerste schooldag naar school kan vliegen. Daarmee trekt hij behoorlijk de aandacht. Lukt het de Panjir, die eigenlijk liever gewoon Jan wil heten, alsnog een vriendje te vinden? Zachtaardig geschreven, met speelse illustraties in matte kleuren in middenoosterse stijl. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047632986

Titel Mag ik een vriendje? : een avontuur van de Panjir van Oelibar
Uniforme titel Een avontuur van de Panjir van Oelibar
Auteur Paul Moers
Secundaire auteur Ru de Groen ; Maren Bruin
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, 2023
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
ISBN 9789047632986
PPN 437523012
Thematrefwoord Vriendschap ; Prinsen ; Midden-Oosten
Taal Nederlands