Infinity
Boek

Infinity de eindbestemming ([2023])/ Guido Eekhaut

Britt en Benedicte reizen naar de verre planeet Shang Tai om namens de Verenigde Mensheid de banden aan te halen met de keizer van het Xanthi-rijk. Toevallig zijn De Dame Anxil en de voormalige nomadenjongen Aristid daar ook. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend young adult-verhaal over verschillende manieren van leven in een verre maar herkenbare toekomst. De TuringMensen Britt en Benedicte reizen als ambassadeurs naar de verre planeet Shang Tai om namens de Verenigde Mensheid de banden aan te halen met de keizer van het Xanthi-rijk. Toevallig zijn De Dame Anxil en de voormalige nomadenjongen Aristid daar ook. Als zij zich in de nesten werken door met verkeerde zakenpartners in zee te gaan, stuiten verkenners van de Xanthi op signalen van de verloren gewaande Godavira, de gevreesde Vernietigers van Werelden. Intelligent en meeslepend geschreven. Vanaf ca. 15 jaar. Guido Eekhaut (Leuven, 1954) is een zeer bekende auteur, journalist, filosoof en futurist. Hij schreef meer dan vijftig boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het sluitstuk van de series 'Enigma*' en 'Nomade**', waarin de hoofdpersonages van de twee reeksen elkaar ontmoeten.

Specificaties

Nederlands | 9789044847680 | 295 pagina's

Titel Infinity : de eindbestemming
Uniforme titel De eindbestemming
Auteur Guido Eekhaut
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : Clavis, [2023]
Overige gegevens 295 pagina's - 22 cm
Annotatie Er staat niet Infinity, de n is een oneindigheidsteken (lemniscaat) - Op omslag: Clavis young adult - Achterkant omslag vermeldt: Het sluitstuk van de series 'Enigma'en 'Nomade'
ISBN 9789044847680
PPN 438364406
Genre science-fiction
Thematrefwoord Buitenaardse wezens ; Toekomst ; Planeten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Enigma
Boek

Enigma (2019-2023)

vol.
Uitgeleend
Guido Eekhaut