Simpelweg
Boek

Simpelweg (2023-...)

Specificaties

Nederlands

Titel Simpelweg
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, 2023-...
Overige gegevens - 18 cm
PPN 438790049
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bali
Boek

Bali de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van twee rondritten op het Indonesische eiland Bali. Met culturele en historische weetjes over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's, kaarten en plattegronden.

vol.
Uitgeleend
Canarische Eilanden
Boek

Canarische Eilanden de meest praktische reisgids ter wereld ([2024])

Reisgids voor de Canarische eilanden, met culturele en historische weetjes over de eilanden en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kaarten en foto's.

vol.
In bestelling
Corsica
Boek

Corsica de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van routes door Corsica. Met culturele en historische informatie over het eiland en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kaarten en kleurenfoto's.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
IJsland
Boek

IJsland de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van drie routes door IJsland. Met culturele en historische informatie over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kaarten en kleurenfoto's.

vol.
Uitgeleend tot: 12/10/2024
Kreta
Boek

Kreta de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van routes door Kreta. Met culturele en historische informatie over het eiland en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kaarten en kleurenfoto's.

vol.
Uitgeleend tot: 06/09/2024
Marokko
Boek

Marokko de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van twee routes door Marokko. Met culturele en historische weetjes over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en kaarten.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Nationale parken van zuidwest-USA
Boek

Nationale parken van zuidwest-USA de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van twee routes langs beroemde steden en nationale parken in Zuidwest-Amerika. Met culturele en historische weetjes over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en kaarten.

vol.
Uitgeleend tot: 06/08/2024
Portugal
Boek

Portugal de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van drie routes door Portugal. Met culturele en historische informatie over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kaarten en kleurenfoto's.

vol.
Uitgeleend tot: 02/08/2024
Schotland
Boek

Schotland de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met een route langs de hoogtepunten van Schotland. Met culturele en historische informatie over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kaarten en kleurenfoto's.

vol.
Uitgeleend
Simpelweg Andalusie
Boek

Simpelweg Andalusie de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids voor de Spaanse regio Andalusië. Met culturele en historische weetjes over het gebied en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en praktische kaarten en plattegronden.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Simpelweg Ierland
Boek

Simpelweg Ierland de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van twee routes door Ierland. Met culturele en historische weetjes over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en praktische kaarten en plattegronden.

vol.
Uitgeleend
Simpelweg Kroatie
Boek

Simpelweg Kroatie de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van twee routes door Kroatië. Met culturele en historische weetjes over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en praktische kaarten en plattegronden.

vol.
Uitgeleend tot: 22/10/2024
Simpelweg Sicilie
Boek

Simpelweg Sicilie de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van twee rondritten door Sicilië. Met culturele en historische weetjes over het eiland en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en praktische kaarten en plattegronden.

vol.
Uitgeleend tot: 22/07/2024
Simpelweg Toscane
Boek

Simpelweg Toscane de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids voor de Italiaanse regio Toscane. Met culturele en historische weetjes over het gebied en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en praktische kaarten en plattegronden.

vol.
Uitgeleend tot: 23/10/2024
Sri Lanka
Boek

Sri Lanka de meest praktische reisgids ter wereld ([2024])

Reisgids voor Sri Lanka. Met culturele en historische weetjes over het gebied en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's en praktische kaarten en plattegronden.

vol.
Uitgeleend tot: 05/09/2024
Nathalie Campodonico
Thailand
Boek

Thailand de meest praktische reisgids ter wereld ([2023])

Reisgids met beschrijvingen van twee routes door Thailand. Met culturele en historische weetjes over het land en tips voor verblijf, activiteiten en bezienswaardigheden. Met kleurenfoto's, kaarten en plattegronden.

vol.
Uitgeleend tot: 28/09/2024