Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Did I mention I need you? [Nederlands]
Boek

Did I mention I need you? [Nederlands] (2023)/ Estelle Maskame, vertaald [uit het Engels] door Jasper Mutsaers

Eden (18, ik-persoon) brengt de zomer door in New York bij haar stiefbroer Tyler (19), voor wie ze nog steeds een zwak heeft. Maar ze heeft al een relatie met zijn beste vriend Dean. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Twee jaar na de geheime romance die Eden (18, ik-figuur) en haar stiefbroer Tyler (19) beleefden, gaat Eden met Dean, Tylers beste vriend. Tyler heeft ze ondertussen al een jaar niet gezien. Hij woont aan de andere kant van het land, in New York City, waar hij voorlichting geeft over kindermishandeling. Maar Edens gevoelens voor Tyler zijn nooit helemaal verdwenen. Als hij haar uitnodigt de zomer bij hem door te brengen, is ze vastbesloten uit te zoeken of die gevoelens wederzijds zijn. En zo ja, hoe moet dat dan met Dean? In dit tweede deel van de DIMILY-trilogie komt het verhaal langzaam op stoom. Het dilemma waar de personages mee worstelen (mag je je geliefde/beste vriend verraden?) is aan de magere kant, vooral doordat Eden weinig om Dean lijkt te geven. Ruim over de helft duikt Dean samen met een paar andere oude bekenden in New York op en wordt de spanning toch nog enigszins opgevoerd. Het doet allemaal wat gekunsteld aan, met personages die ongeloofwaardig handelen. Zie je dat door de vingers, dan tref je een smeuïg geschreven tienersoap die vooral meisjes zal aanspreken. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048863259 | 333 pagina's

Titel Did I mention I need you? [Nederlands]
Auteur Estelle Maskame
Secundaire auteur Jasper Mutsaers
Type materiaal Boek
Editie Vijfde druk;
Uitgave Amsterdam : Moon young adult, 2023
Overige gegevens 333 pagina's - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2016 - Vertaling van: Did I mention I need you? - Edinburgh : Black & White Publishing, 2015. - (Dimily-trilogy)
ISBN 9789048863259
PPN 436179008
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Vakanties ; Verliefdheid ; Stiefgezinnen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dimily-serie
Boek

Dimily-serie (2016-...)

vol. dl. 2
Uitgeleend
Estelle Maskame