Missie Onmogelijk
Boek

Missie Onmogelijk (2023)/ André Kuipers, met illustraties van Paco Vink

André en Valentina logeren als echte astronauten in het ruimtestation. Professor Korolov vraagt of ze hem willen helpen bij een belangrijk en supergeheim experiment. Met feitjes over het heelal en illustraties in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend verhaal over ruimtevaart. André en Valentina logeren als echte astronauten in het ruimtestation. Professor Korolov vraagt of ze hem willen helpen bij een belangrijk, maar ook geheim ruimte-experiment. André twijfelt want het klinkt interessant, maar ook gevaarlijk. Dan komt er een stuk ruimtepuin op het ruimtestation af... Spannend en opgewekt geschreven. Voorzien van wetenswaardigheden over het heelal en ruimtevaart. Met vrolijke kleurenillustraties en speelse typografie. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar. André Kuipers (Amsterdam, 1958) is een Nederlandse ruimtevaarder, arts en academisch docent. Hij schreef tientallen boeken. Het boek maakt deel uit van de serie: 'André Kuipers en de Kleine Astronauten'*.

Specificaties

Nederlands | 9789493236547 | 56 pagina's

Titel Missie Onmogelijk
Uniforme titel André Kuipers en de kleine astronauten
Auteur André Kuipers
Secundaire auteur Paco Vink
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : Witte Leeuw, 2023
Overige gegevens 56 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt in logo: André Kuipers en de kleine astronauten - In colofon: Tekst: André en Helen Kuipers
ISBN 9789493236547
PPN 437585395
Rubriekscode 659.85
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ruimtevaarders
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Ruimtevaart