Zonder vrees
Boek

Zonder vrees ([2022])/ de schuldige: Paul Martin, en zijn medeplichtige: Camille Roy ; vertaling [uit het Frans]: Riens Van Nuffelen

Speur mee met Agatha Crispie in dit tweede deel. Acht avonturen voor echte speurneuzen vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

In dit boek ben jij Agatha Crispie, een wereldberoemde detective, en is het aan jou om acht verschillende mysteries op te lossen. Welk zeemonster valt het schip met de onderzoekers aan? En waarom? Wie is de vampier die Meneer Egel wilde bijten? En kan jij het buitenaardse wezen vinden dat zich heeft verstopt in de school? Iedere zaak begint met een kort verhaaltje. De volgende pagina's zijn dichtgevouwen en tonen de buitenkant van de locatie, daaronder zit de binnenkant verstopt. Door de plattegronden over elkaar heen te leggen kan je sporen vinden die je helpen om de zaak te kraken. Wanneer je de pagina's openvouwt verschijnen er vragen die je zullen helpen om de zaak op te lossen. Ook komen de verdachten en de getuigen kort aan het woord. Door alle informatie te combineren kan jij het mysterie ontrafelen. Met voorin een handleiding hoe je de mysteries kan oplossen en achterin de antwoorden. Kleurrijk interactief zoek- en puzzelboek vol fantasievolle settingen en met dieren in de hoofdrol. Voor jonge speurneuzen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002277191 | 79 pagina's

Titel Zonder vrees
Auteur Paul Martin
Secundaire auteur Camille Roy ; Riens Van Nuffelen
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2022]
Overige gegevens 79 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Concept en tekst: Paul Martin, illustraties: Camille Roy - Vertaling van: Même pas peur! - Montrouge : Bayard Éditions, (c)2022. - (Agata Crispy, détective : mes premières énigmes à tous les étages)
ISBN 9789002277191
PPN 437997359
Rubriekscode 621.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Puzzels ; Zoekboeken
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Puzzels

Relaties/Serie

Agatha Crispie, speurneus
Boek

Agatha Crispie, speurneus mijn eerste onderzoek ([2022]-...)

vol.
Uitgeleend
Paul Martin