Stranger things
Boek

Stranger things de andere kant. 1/2 ([2023])/ Stefano Martino

De 13-jarige Will komt terecht in een nachtmerrie-achtige wereld waar hij met moeite weet te overleven. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een spannende graphic novel waarin de 13-jarige Will Byers beland is in 'The upside down', een plaats die je normaal ziet in paranormale visioenen en nachtmerries. Om elke hoek loert een vreemd krijsend monster en vanaf de andere kant zweven bekende stemmen door de lucht. Om te overleven, houdt Will vast aan de lessen die hij heeft geleerd van de kameraadschap met zijn vrienden. Hij hoopt dat hij ooit terug naar zijn familie kan. Ballonstrip waarin de kleur blauw overheerst met duidelijke tekeningen en veel close-ups. Vanaf ca. 12 jaar. Jody Houser is een Amerikaanse stripauteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de tweedelige serie*: 'Stranger Things / De andere kant'. Het boek is gebaseerd op de Netflix-serie 'Stranger Things'.

Specificaties

Nederlands | 9789464602449

Titel Stranger things : de andere kant. 1/2
Auteur Stefano Martino
Secundaire auteur Jody Houser ; Keith Champagne ; Lauren Affe ; Olav Beemer ; Seppe Cools
Type materiaal Boek
Uitgave Breda : Dark Dragon Books, [2023]
Overige gegevens 48 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: Netflix - Vertaling van: Stranger things : the other side. Volume one. - Milwaukie, Oregon : Dark Horse Comics LLC, May 2019
ISBN 9789464602449
PPN 438060237
Genre stripverhaal - griezelverhaal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Stranger things
Boek

Stranger things de andere kant (2023)

vol. 1/2
Uitgeleend
Stefano Martino