Fix het zelf!
Boek

Fix het zelf! geef je kapotte spullen een nieuw leven (en bespaar veel geld) ([2023])/ Nick Harper, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Tess Dumitru ; illustraties binnenwerk David Woodroffe

Budgetvriendelijke tips voor het repareren van kleding, elektrische apparaten, meubilair en allerlei andere huishoudelijke voorwerpen aan de hand van stap-voor-stapbeschrijvingen. Met illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktische gids met tips voor hoe je oude en kapotte spullen in en om het huis zelf kunt repareren. Zeg nee tegen de wegwerpmaatschappij, zegt auteur Nick Harper. In dit boek boordevol tips en tricks voor de doe-het-zelver leert hij de lezer onder meer om een kapotte zool te vervangen, te checken wat er mis is met de computer, een defecte magnetron te fixen of het tuinhekje te repareren. Met wat gereedschap, een stap-voor-stapuitleg en een beetje geduld valt er nog heel wat te repareren in huis. Dat bespaart veel geld en is ook nog eens goed voor het milieu. 'Fix het zelf!' is nuchter en zeer toegankelijk geschreven, met duidelijke stap-voor-stap beschrijvingen. Met verhelderende zwart-witillustraties.

Specificaties

Nederlands | 9789020608298 | 213 pagina's

Titel Fix het zelf! : geef je kapotte spullen een nieuw leven (en bespaar veel geld)
Auteur Nick Harper
Secundaire auteur Tess Dumitru ; David Woodroffe
Type materiaal Boek
Uitgave Alkmaar : Pepper Books, [2023]
Overige gegevens 213 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: How to repair everything. - Michael O'Mara, 2020
ISBN 9789020608298
PPN 437787524
Rubriekscode 627.35
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Doe-het-zelf; Reparatie; Huishoudens
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Doe-het-zelf